Behandlinger i narkose og andre behandlinger

Tannsjekk, Hull i tennene, Tanntrekking, Fylling, Rotfylling, Tannkjøttbehandling

aba_1628_large

Vi har spesialisert oss innen tann- og kjevekirurgi og all tannbehandling i narkose. Våre ansatte er kjent for høy kvalitet innen alle typer tannbehandling.

Vi har også gleden av å tilby ordinær tannbehandling for de som har tannlegeskrekk eller av andre grunner har behov for behandling i narkose eller smertefri behandling. Dette omfatter behandlinger som undersøkelse, røntgen, fyllingsterapi, tanntrekking og rotbehandling. I tillegg tilbyr vi også behandlinger mot snorking, søvnapné, tanngnissing og kjeveledd og bittfysiologisk behandling.
Du kan lese mer om behandlinger i narkose og sedasjon å vår artikkel om temaet.

Behandling mot snorking, søvnapné og tanngnissing

Skinnene brukes om natten, og er designet til å skyve underkjeven fremover for å oppnå en større åpning i luftpassasjen. Dette forhindrer at vevet i svelget vibrerer og skaper lyder (snorking), eller at svelget lukker seg helt og hindrer tilførsel av oksygen til lungene (= obstruksjon). Når luften passerer lett og uanstrengt gjennom svelget, sover du med bedre kvalitet og mindre støy.

Snorkeskinnen/søvnapné passer for:

  • Vanlige snorkere
  • UARS (upper airway respiratory syndrom)
  • Mild til moderat form av obstruktiv søvnapné (OSAS)
  • Pasienter som ikke kan bruke pustemaske (CPAP)

Man regner med at rundt en million nordmenn snorker og rundt 100-150.000 nordmenn opplever pustestopp i løpet av natten.

Gjelder dette deg eller en du er glad i så ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Alle behandlinger hos våre tannleger starter med en undersøkelse for å kunne kartlegge behovet for videre behandling. Ta gjerne kontakt med oss per telefon eller via vårt kontaktskjema så hjelper vi deg videre.

Kontaktskjema

Andre behandlinger

Oral- og kjevekirurgi

Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt og er spesialister innen oral kirurgi. De vanligste behandlingene innen oral kirurgi er tannimplantater, fjerning av visdomstenner og rotrester samt fjerning av cyster og behandling kroniske betennelser.

Les mer

Tannproteser / gebiss

Tannprotese (gebiss) er behandling for erstatning av en eller flere tenner. For deg som ønsker en raskere eller rimeligere alternativ til tannimplantat eller tannbro kan tannprotese være et alternativ for deg.

Les mer

Allmenntannlege tjenester

Tekst under utarbeidelse.

Les mer

Behandling av bitt- og kjeveproblemer

Mange sliter med feilstilte kjeveledd som kan føre til hode- og nakkesmerter. Andre sliter kanskje med klikking og smelling i kjeveledd. Vi har lang erfaring i å korrigere alle grader av bitt- og kjeveproblemer.

Les mer

Tannkroner, -broer og implantater

Om du har en eller flere tenner som er skadet eller mangler finnes det flere alternativer til behandling som gjerne kalles oral protetikk. Vi har lang erfaring med denne type behandling og tilbyr alt innen tannimplantater, broarbeid og kroner.

Les mer

Tannlegeskrekk

Mange synes det er skummelt eller vanskelig å gå til tannlegen og opplever dette som en stor utfordring. Vi har mange års erfaring i å kommunisere med mennesker, vi tar oss god tid til å forklare og tilbyr våre kunder en rekke smertefrie alternativer.

Les mer