Tannlegeskrekk

Alle er velkommen som pasient hos oss og vi tar gjerne imot deg som lider av tannlegeskrekk. Det første du må gjøre er å ta kontakt med oss på telefon eller via vårt kontaktskjema så kan vi sammen finne en behandling som passer for deg.

Tannlegeskrekk

Behandling for deg med tannlegeskrekk

Hos oss er du i trygge hender. En av ti nordmenn lider av tannlege-skrekk, så det er ikke noe å være flau over. Vi er opptatt av å gi alle våre pasienter en trygg og smertefri behandling. Som en av få private tannklinikker nord for Trondheim har vi mulighet til å tilby sykehus-standard med full narkose under behandlingen- (Vi er utstyrt som et mini-sykehus.)

Bedøvelse og narkose

Avhengig av ditt behov for behandling, og hva du selv ønsker, tilbyr vi ulike former for bedøvelse og narkose. Ved behandling i narkose betyr det i praksis at du sover under selve behandlingen og vi utfører denne type behandling etter samme prinsipper og krav til trygg behandling som ved et sykehus.  Det betyr av vi har anestesioverlege og anestesisykepleier til stede under hele behandlingen. Vi kan da utføre den nødvendige behandlingen som av ulike årsaker kan være vanskelig når pasienten er våken.

Om du ønsker behandling i narkose må du først komme inn til oss på en første konsultasjon. Da tar vi vanligvis røntgen og bilder som er 100 % smertefritt. Videre vil en av våre erfarne tannleger vurdere ditt behov for behandling og legge en plan for dette i samarbeid med deg som pasient. Det kan også være at du har krav på refusjon for hele eller deler av behandlingen gjennom NAV eller Helfo og vi hjelper deg å vurdere om dette er noe du kan ha krav på.

Oppvåkningsrom

I våre lokaler har vi en egen sone for oppvåkning slik at våre pasienter kan få en så rolig og behagelig opplevelse som mulig, også etter utført behandling. Her kan du selvfølgelig også ha med deg en ledsager, om du ønsker det. Klinikken opererer etter kvalitetssikrede rutiner i alle ledd under besøket hos oss. Vi forsikrer oss selvfølgelig om at du som pasient er i god form og at du føler deg komfortabel før du regnes som ferdigbehandlet og kan reise hjem.

Ta kontakt med oss på telefon eller via vårt kontaktskjema, så kan vi sammen finne den behandlingen som passer for deg.

Kontaktskjema

Samtykke*
Akutt behov?
For eksempel når du helst ønsker time (dato / dag i uken / tid på dagen) og eventuelt hva det gjelder.

Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Andre behandlinger

Allmenn tannlege

Våre tannleger er oppdatert på alle former for behandlinger som fyllinger, kroner, rens og pussing av tannstein, reparasjoner av små og store tannskader, bleking av tenner og estetiske korrigeringer. Når det oppstår en akutt krise som involverer tenner er vi her for å fjerne tannpinen og reparere skaden. Våre tannleger og tannlegesekretærer er flinke til…

Les mer

Tannkroner, -broer og implantater

Om du har en eller flere tenner som er skadet eller mangler finnes det flere alternativer til behandling som gjerne kalles oral protetikk. Vi har lang erfaring med denne type behandling og tilbyr alt innen tannimplantater, broarbeid og kroner.

Les mer

Oral- og kjevekirurgi

Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt og er spesialister innen oral kirurgi. De vanligste behandlingene innen oral kirurgi er tannimplantater, fjerning av visdomstenner og rotrester samt fjerning av cyster og behandling kroniske betennelser.

Les mer

Tannproteser / gebiss

Tannprotese (gebiss) er behandling for erstatning av en eller flere tenner. For deg som ønsker en raskere eller rimeligere alternativ til tannimplantat eller tannbro kan tannprotese være et alternativ for deg.

Les mer

Behandling av bitt- og kjeveproblemer

Mange sliter med feilstilte kjeveledd som kan føre til hode- og nakkesmerter. Andre sliter kanskje med klikking og smelling i kjeveledd. Vi har lang erfaring i å korrigere alle grader av bitt- og kjeveproblemer.

Les mer

Behandlinger i narkose og andre behandlinger

Vi har spesialisert oss innen tann- og kjevekirurgi og all tannbehandling i narkose. Vi tilbyr ordinær tannbehandling for de som har tannlegeskrekk eller av andre grunner har behov for behandling i narkose eller smertefri behandling.

Les mer