Behandlinger

Hos Tromsø tannkirurgi og narkosesenter har vi spesialisert oss på på behandlinger under narkose med eller uten kirurgi. Vårt faste anestesiteam med overlege og sykepleier er til stede under hele behandlingen.

Oral- og kjevekirurgi

Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt og er spesialister innen oral kirurgi. De vanligste behandlingene innen oral kirurgi er tannimplantater, fjerning av visdomstenner og rotrester samt fjerning av cyster og behandling kroniske betennelser.

Les mer

Behandling av bitt- og kjeveproblemer

Mange sliter med feilstilte kjeveledd som kan føre til hode- og nakkesmerter. Andre sliter kanskje med klikking og smelling i kjeveledd. Vi har lang erfaring i å korrigere alle grader av bitt- og kjeveproblemer.

Les mer

Tannkroner, -broer og implantater

Om du har en eller flere tenner som er skadet eller mangler finnes det flere alternativer til behandling som gjerne kalles oral protetikk. Vi har lang erfaring med denne type behandling og tilbyr alt innen tannimplantater, broarbeid og kroner.

Les mer

Tannlegeskrekk

Mange synes det er skummelt eller vanskelig å gå til tannlegen og opplever dette som en stor utfordring. Vi har mange års erfaring i å kommunisere med mennesker, vi tar oss god tid til å forklare og tilbyr våre kunder en rekke smertefrie alternativer.

Les mer

Behandlinger i narkose og andre behandlinger

Vi har spesialisert oss innen tann- og kjevekirurgi og all tannbehandling i narkose. Vi tilbyr ordinær tannbehandling for de som har tannlegeskrekk eller av andre grunner har behov for behandling i narkose eller smertefri behandling.

Les mer

Tannproteser / gebiss

Tannprotese (gebiss) er behandling for erstatning av en eller flere tenner. For deg som ønsker en raskere eller rimeligere alternativ til tannimplantat eller tannbro kan tannprotese være et alternativ for deg.

Les mer

Hos oss får du hjelp med kirurgi, implantater, bro og krone, søvnapné og snorking, samt behandling av bitt og kjeveproblemer.

Vi tilbyr også andre behandlinger som estetiske og kosmetiske behandlinger, tannbleking og skallfasetter.

For våre pasienter har vi en egen oppvåkningssone er utstyrt med spesialstoler for deg som pasient og eventuell ledsager. Klinikken opererer etter kvalitetssikrede rutiner i alle ledd av forløpet. En etablert liste med punkter sjekker at pasienten er adekvat før vedkommende regnes som ferdigbehandlet, og ingen får dra fra klinikken uten ledsager.

aba_1441_large

Kontaktskjema