Behandlinger

Hos Tromsø Tannlege, Tannkirurgi og Narkosesenter får du trygg og god hjelp. Vårt dyktige team består blant annet av spesialister på behandlinger som krever stor nøyaktighet, spesialkunnskap og lang erfaring.

Vårt faste anestesi-team med overlege og sykepleier er til stede under behandlinger som krever full narkose.

Vi har eget samtalerom hvor vi tar oss god tid til å høre på dine ønsker og snakke oss gjennom forløpet for å minimere eventuelle redsler og ubehag. I tillegg har vi lagt til rette for trygg og god oppvåkning etter større tann- og kjeve operasjoner.

Vi tar også godt vare på eventuelle følgesvenner, mens våre pasienter får behandling.

Allmenn tannlege

Våre tannleger er oppdatert på alle former for behandlinger som fyllinger, kroner, rens og pussing av tannstein, reparasjoner av små og store tannskader, bleking av tenner og estetiske korrigeringer. Når det oppstår en akutt krise som involverer tenner er vi her for å fjerne tannpinen og reparere skaden. Våre tannleger og tannlegesekretærer er flinke til…

Les mer

Tannkroner, -broer og implantater

Om du har en eller flere tenner som er skadet eller mangler finnes det flere alternativer til behandling som gjerne kalles oral protetikk. Vi har lang erfaring med denne type behandling og tilbyr alt innen tannimplantater, broarbeid og kroner.

Les mer

Oral- og kjevekirurgi

Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt og er spesialister innen oral kirurgi. De vanligste behandlingene innen oral kirurgi er tannimplantater, fjerning av visdomstenner og rotrester samt fjerning av cyster og behandling kroniske betennelser.

Les mer

Tannproteser / gebiss

Tannprotese (gebiss) er behandling for erstatning av en eller flere tenner. For deg som ønsker en raskere eller rimeligere alternativ til tannimplantat eller tannbro kan tannprotese være et alternativ for deg.

Les mer

Behandling av bitt- og kjeveproblemer

Mange sliter med feilstilte kjeveledd som kan føre til hode- og nakkesmerter. Andre sliter kanskje med klikking og smelling i kjeveledd. Vi har lang erfaring i å korrigere alle grader av bitt- og kjeveproblemer.

Les mer

Tannlegeskrekk

Mange synes det er skummelt eller vanskelig å gå til tannlegen og opplever dette som en stor utfordring. Vi har mange års erfaring i å kommunisere med mennesker, vi tar oss god tid til å forklare og tilbyr våre kunder en rekke smertefrie alternativer.

Les mer

Behandlinger i narkose og andre behandlinger

Vi har spesialisert oss innen tann- og kjevekirurgi og all tannbehandling i narkose. Vi tilbyr ordinær tannbehandling for de som har tannlegeskrekk eller av andre grunner har behov for behandling i narkose eller smertefri behandling.

Les mer

Hos oss får du hjelp med kirurgi, implantater, bro og krone, søvnapné og snorking, samt behandling av bitt og kjeveproblemer.

Vi tilbyr også andre behandlinger som estetiske og kosmetiske behandlinger, tannbleking og skallfasetter.

For våre pasienter har vi en egen oppvåkningssone er utstyrt med spesialstoler for deg som pasient og eventuell ledsager. Klinikken opererer etter kvalitetssikrede rutiner i alle ledd av forløpet. En etablert liste med punkter sjekker at pasienten er adekvat før vedkommende regnes som ferdigbehandlet, og ingen får dra fra klinikken uten ledsager.

aba_1441_large

Kontaktskjema for Tromsø Tannlege, Tannkirurgi og Narkosesenter

Samtykke*
Akutt behov?
For eksempel når du helst ønsker time (dato / dag i uken / tid på dagen) og eventuelt hva det gjelder.

Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.