Trygghet

Hos oss har vi lang erfaring med å ta imot og behandle pasienter med mange ulike bakgrunner og behov. Dette inkluderer også de som av ulike årsaker er redd for å gå til tannlegen. Vi er opptatt av å gi våre pasienter en god og trygg opplevelse når de får behandling hos oss. I tillegg til å ha dyktige ansatte som tar vare på deg er også lokalene og tilpasset slik at du skal få en mest mulig trygg og behagelig behandling.

Tannlegeskrekk
Vi har tid hvis du har behov for å snakke fortrolig før eller etter behandlingen.

Sliter du med tannlegeskrekk?

Kjenner du på en eller annen form for frykt eller angst når du skal til tannlegen? Du er ikke alene og det en mange som sliter med det samme. Det viktigste er å vite at det er hjelp å få og at det finnes mange behandlingsformer som kan passe for deg.

Når du er pasient hos i Tromsø, enten du skal til tannlegen eller til en spesialist, er det viktig for oss er at du føler deg komfortabel og trygg. Gjennom god dialog med våre pasienter, sørger vi alltid for å aldri gå i gang med noen behandling før pasienten føler seg klar for det.

Du kan også lese mer om tannlegeskrekk og hvordan du kan forberede deg til tannlegebesøket i vår artikkel om tannlegeskrekk.

Trygghet starter med et godt samarbeid

Det første du må gjøre er å ta kontakt med oss per telefon eller via vårt kontaktskjema. Deretter kan vi avtale en første konsultasjon hos oss for å gå gjennom hvilket behov du har og hvilke behandlingsformer som kan passer for nettopp deg. Ved første konsultasjon tar vi gjerne røntgenbilder og muligens kliniske bilder (bilder av dine tenner) om du føler deg komfortabel med det.

Hvis det er behov for behandling, er det godt å vite at moderne tannbehandling er smertefri og mye mer skånsom enn før. De fleste av oss ønsker et vakkert smil, og nye behandlings-teknikker har gjort det mulig å oppfylle dette ønsket for mange av våre pasienter. Det er viktig at du forteller oss hvilke behov du har, slik at vi sammen kan finne en hvilke muligheter og behandlinger som kan passe for deg.

Forberedelser og informasjon

Før og under behandlingen ønsker vi at du som pasient skal vite hva vi skal gjøre og at du føler at du har kontroll på situasjonen. Helt fra første møte med deg som pasient er vi opptatt av å ha en god dialog med deg. Det er viktig for at du hele veien skal føle deg trygg på hva som skal skje og skal slippe å føle på noen form for usikkerhet. Det er du som bestemmer hva som skal skje med deg og vår jobb er å sørge for at du som pasient er godt informert om hva som skal skje med dine tenner og skal være forberedt for eventuell behandling som vi har avtalt.

De fleste er utrolig lettet når de har vært hos oss og sett at det ikke er så skummelt eller vondt som de trodde. Hos oss er du i trygge hender. Vi tilbyr flere former for bedøvelse, blant annet en digital metode som kalles Quick Sleeper. Den bidrar til at du får en mest mulig smertefri behandling. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Kontaktskjema

Samtykke*
Akutt behov?
For eksempel når du helst ønsker time (dato / dag i uken / tid på dagen) og eventuelt hva det gjelder.

Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Behandlinger hos Tromsø tannkirurgi og narkosesenter

Allmenn tannlege

Våre tannleger er oppdatert på alle former for behandlinger som fyllinger, kroner, rens og pussing av tannstein, reparasjoner av små og store tannskader, bleking av tenner og estetiske korrigeringer. Når det oppstår en akutt krise som involverer tenner er vi her for å fjerne tannpinen og reparere skaden. Våre tannleger og tannlegesekretærer er flinke til…

Les mer

Tannkroner, -broer og implantater

Om du har en eller flere tenner som er skadet eller mangler finnes det flere alternativer til behandling som gjerne kalles oral protetikk. Vi har lang erfaring med denne type behandling og tilbyr alt innen tannimplantater, broarbeid og kroner.

Les mer

Oral- og kjevekirurgi

Vi utfører alle former for kirurgiske inngrep innenfor vårt fagfelt og er spesialister innen oral kirurgi. De vanligste behandlingene innen oral kirurgi er tannimplantater, fjerning av visdomstenner og rotrester samt fjerning av cyster og behandling kroniske betennelser.

Les mer

Tannproteser / gebiss

Tannprotese (gebiss) er behandling for erstatning av en eller flere tenner. For deg som ønsker en raskere eller rimeligere alternativ til tannimplantat eller tannbro kan tannprotese være et alternativ for deg.

Les mer

Behandling av bitt- og kjeveproblemer

Mange sliter med feilstilte kjeveledd som kan føre til hode- og nakkesmerter. Andre sliter kanskje med klikking og smelling i kjeveledd. Vi har lang erfaring i å korrigere alle grader av bitt- og kjeveproblemer.

Les mer

Tannlegeskrekk

Mange synes det er skummelt eller vanskelig å gå til tannlegen og opplever dette som en stor utfordring. Vi har mange års erfaring i å kommunisere med mennesker, vi tar oss god tid til å forklare og tilbyr våre kunder en rekke smertefrie alternativer.

Les mer

Behandlinger i narkose og andre behandlinger

Vi har spesialisert oss innen tann- og kjevekirurgi og all tannbehandling i narkose. Vi tilbyr ordinær tannbehandling for de som har tannlegeskrekk eller av andre grunner har behov for behandling i narkose eller smertefri behandling.

Les mer