Om oss

Tromsø Tannlege, Tannkirurgi og Narkosesenter har tid til deg. Derfor har vi lagt inn ekstra detaljer som gjør tannlegebesøket så hyggelig som mulig. Vi er opptatt av å gi våre pasienter en god og trygg opplevelse når de får behandling hos oss. Det er vi stolte av. Lokalene og logistikken er skreddersydd for optimal hygiene, funksjonalitet og estetikk. Velkommen skal du være.

Tannlegeskrekk ingen hindring

De fleste er utrolig lettet når de har vært her og sett at det ikke er så skummelt eller vondt som de trodde. En av ti nordmenn lider av tannlegeskrekk. Så det er ikke noe å være flau over. Hos oss er du i trygge hender. Vi tilbyr flere bedøvelsesformer, i tillegg til full narkose under behandlingen. Ta kontakt så finner vi en god løsning for deg.

Vi forstår hva du sier

Vi er opptatt av at alle våre pasienter skal føle seg godt tatt vare på og at de får den behandlingen som passer den enkelte pasient. I møte med oss vil vi alltid sette av tid til å gå gjennom detaljene med deg som pasient slik at du skal være trygg og beroliget for en eventuell behandling.

Spesialkompetanse

I mer enn 25 år har vi hatt fornøyde pasienter som til dels har reist ganske langt for å bli behandlet hos oss. Vi tar imot henvisninger fra andre tannleger, diagnostiserer tannstillingen, tar røntgen digitalt, fotograferer og scanner 3D avtrykk av tennene. Hos oss slipper du avtrykksmasser og store tilpasnings økter.

Moderne teknologi

Nye materialer, forebyggende behandlinger, godt og nøyaktig utstyr er med på å gi et godt resultat hver gang. Vi har blant annet utstyr som CBCT – 3D (røntgen), OPG (digital røntgen) og Quicksleeper (bedøvelse uten bruk av tradisjonelle sprøyter) for å nevne noe. Alt for at våre pasienter skal få en så god og trygg behandling som mulig.

Faglig oppdatert

Utviklingen innen odontologi går svært raskt. Vi holder oss faglig oppdatert slik at du skal få den aller beste behandlingen.

Velkommen skal du være!

Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få en trygg og god opplevelse hos oss!

Våre ansatte

Hos Tromsø Tannlege, Tannkirurgi og Narkosesenter er vi lidenskapelig interessert i faget vårt. Teamet består av dyktige allmenpraktiserende tannleger, samt spesialister. Vi er en av få tannklinikker nord for Trondheim som tilbyr full narkose under behandling og var den første klinikken i Norge som tilbyr behagelig og optimalisert behandling ved hjelp av 3D skanning.

Johnny Øverby

Er medlem av Norges tannlegeforening, har autorisasjon som tannlege i Norge og eier Tromsø tannkirurgi og narkosesenter. I tillegg til å være allmenn praktiserende tannlege har han spesialkunnskap I protetikk, bittfysiologi, og implantat behandling (godkjent trygdefinansiert I implantat behandling). Han har også spesialkompetanse innen søvnapne (snorking og søvnforstyrrelser med obstruksjon).

Språk: norsk (morsmål), engelsk og tysk.

Endre Winje

I tillegg til å være nøyaktig og oppdatert tannlege, forteller pasientene han er rolig og behagelig, slik at de føler seg trygge i tannlegestolen. Han er oppvokst og utdannet i Tromsø, medlem av Norges tannlegeforening og har autorisasjon som tannlege i Norge.

Språk: Norsk (morsmål), engelsk,

Bernt Arne Rønbeck

Er en dyktig spesialist i Oral kirurgi og oralmedisin. I tillegg er han utdannet som allmenn praktiserende tannlege.

Språk: Norsk (morsmål) og engelsk.

Geir Støre

Er utdannet tannlege og lege (prof.dr.phil.odont + cand med) og spesialist i kjevekirurgi (maxiofacial kirurgi).

Språk: Norsk (morsmål) og engelsk

Rasa Sudziute Vileike

I tillegg til å være en dyktig tannlegesekretær har Rasa bakgrunn innen kunst og håndverk.

Språk: Litauisk (morsmål), russisk (flytende), engelsk og norsk.

Vivi Dahl

Gjør sitt beste for at du skal får en god opplevelse hos oss. Hun har mer enn 7 års relevant erfaring fra tannlegekontorer i Tromsø.

Språk: Norsk (morsmål) og engelsk.

Norsk Anestesi AS

Språk: norsk og engelsk.

Kontaktskjema for Tromsø Tannlege, Tannkirurgi og Narkosesenter

Samtykke*
Akutt behov?
For eksempel når du helst ønsker time (dato / dag i uken / tid på dagen) og eventuelt hva det gjelder.

Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernerklæring

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.